dimarts, 7 de juliol del 2015

07_JULIOL

Comencem la darrera sessió de la formació, com sempre fent un repàs retroactiu, ara amb una mica més de perspectiva amb l'experiència d'altres sessions.

La ruleta de la fortuna va portant els companys i companyes a la pissarra per compartir els seus suggeriments de proposta flipped.

Té molt d'èxit l'EDpuzzle, vídeos per a anglès o per a tutoria...Molt i molt bé perquè anem acumulant materials que podrem reutilitzar.

En Jaume ens demana ajuda perquè té un projecte per mates que li costa concretar: amb el programa Geogebra de simulacions dinàmiques que combinen geometria i àlgebra. Arribem  a la conclusió que cal fer un tutorial amb algun programa que enregistri la seva presentació per fer-ne un vídeo. Endavant Jaume!!

La Meri ha afegit a la seva proposta una eina prou interessant que permet als Ss fer els seus propis vídeos:
http://www.zimmertwins.com/

Aquesta és la meva proposta (no feu gaire cas dels continguts que són una mica improvisats, el que més m'interessava era endreçar la seqüència didàctica.




La Montserrat ens ha fet veure amb un petit vídeo com n'és d'important el què diem i com ho diem.
Per fi algú ha abordat la RA, gràcies Vanesa per la idea...un mural sobre autors anglesos amb vídeos dels alumnes reproduint alguna escena. Great!
I per acabar la Berta ha fet una classe a casa sobre sintaxi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada